ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

Η D.M BUILDING CARE LTD διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης, καθαριότητας και συντήρησης κτηρίων. Η εταιρεία ασχολείται επαγγελματικά με την εξυπηρέτηση της διαχείρισης παντός είδους κτηρίων, κυρίως πολυκατοικιών, συγκροτημάτων, επαγγελματικών χώρων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων. Στόχος της D.M BUILDING CARE από την ίδρυση της είναι η προσήλωση στην τελειότητα. Η D.M BUILDING CARE στοχεύει στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης κτηρίων ανταποκρινόμενες στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Το στοίχημα που καθημερινά κερδίζουμε στις κτιριακές μονάδες την ευθύνη των οποίων έχουμε αναλάβει, αποδεικνύει ότι εκτός από την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε κλάδο και την γνώση όλων των θεμάτων που αφορούν την διαχείριση, βασίζεται στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται μεταξύ μας, μέσα από την καθημερινή επαφή μας με εσάς και τη συνεχή παρουσία μας, με απαντήσεις σε κάθε σας ερώτημα.


ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η D.M BUILDING CARE έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της με την σταθερή παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών προϊόντων. Με μία μακρά παράδοση ολοκληρωμένων λύσεων στο ενεργητικό της η εταιρεία διαθέτει βαθιά γνώση στο τομέα της διαχείρισης/συντήρησης και καθαριότητας. Προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η υπηρεσία διαχείρισης εγγυάται την σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας σας με επικέντρωση στην εξυπηρέτηση σας. Η τεχνική επίβλεψη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η εφαρμογή ειδικής διαδικασίας προληπτικών και διορθωτικών ενεργειών έχει ως με αποτέλεσμα την άμεση έγκαιρη και έγκυρη αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, αλλά και την πρόληψη της εμφάνισης πιθανών προβλημάτων.

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ BUILDING CARE

1.Πολύχρονη πείρα & γνώση
2.Άψογη εξυπηρέτηση
3.Άρτια οργάνωση & συνέπεια
4.Ειδικός εξοπλισμός
5.Συνεχής εκπαίδευση & τεχνογνωσία
6.Σύγχρονες τεχνικές καθαρισμού
7.Προσωπική επαφή με τον πελάτη